Logo Heerde
Ontwerpbestemmingsplan Ontwikkelingsgebieden, 4e herziening (Flessenbergerweg 46 te Wapenveld), Heerde

Het college van Heerde maakt, overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Ontwikkelingsgebieden, 4e herziening (Flessenbergerweg 46 te Wapenveld) met de daarbij behorende stukken en het hierop betrekking hebbende ontwerpbesluit ter inzage ligt (IMRO-nummer: NL.IMRO.0246.604ONTH04FLEBRWG46-ON01).

Doel van het plan

Het ontwerpbestemmingsplan Ontwikkelingsgebieden, 4e herziening (Flessenbergerweg 46 te Wapenveld) voorziet in een juridisch planologische regeling ten behoeve van een functieverandering op het perceel aan de Flessenbergerweg 46 te Wapenveld (kadastraal bekend gemeente Heerde, sectie C, nummers 5139, 5214 en 6870). Het betreft een plan om de hier aanwezige agrarische bebouwing te slopen en om daarvoor in de plaats twee vrijstaande woningen terug te bouwen, waarbij versterking van het landschap plaatsvindt (door de aanleg van houtwallen, hagen en een kleine boomgaard).

Inzagetermijn

De betreffende stukken liggen met ingang van 28 november 2012 gedurende zes weken (tot 9 januari 2013) op werkdagen tussen 08:30 uur en 12:30 uur voor een ieder analoog ter inzage op het gemeentehuis te Heerde, bij de balie Vergunningen. Het ontwerpbestemmingsplan is tevens digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en op www.heerde.nl. De bestanden van het ontwerp bestemmingsplan kunt u digitaal verkrijgen via www.ruimtelijkeplannen.nl onder “index” Heerde.

Zienswijze

Gedurende de eerder genoemde termijn kan een ieder zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad van Heerde. Dit kan schriftelijk (Postbus 175, 8180 AD Heerde), digitaal (www.heerde.nl - Digitaal loket - Direct aanvragen - Zienswijze bestemmingsplan) en mondeling. Indien u van deze laatst genoemde mogelijkheid gebruik wilt maken dient u een afspraak te maken met de heer J.J. van Burg van het team Ontwikkeling, telefoon 0578-699494.

Het college van Heerde, 27 november 2012,

Mevr. Drs. W.R.J.M. Pijnenburg - Adriaenssen

Dhr. B. van Zuthem, gemeentesecretaris

Naar boven