Logo Ubbergen
Tijdelijke voorzieningen De Zeelt, Kekerdom, Ubbergen

Burgemeester en wethouders van Ubbergen maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht een vergunning hebben verleend.

De tijdelijke voorzieningen waarvoor vergunning is verleend betreffen het plaatsen van een nieuw (rol)hek, een meldpaal met scanner, een paal met cameratoezicht en het plaatsen van een zeecontainer op de gronden behorende bij de plas De Zeelt aan de Polderweg ong. te Kekerdom. De voorzieningen blijven maximaal 3 jaar in stand.

De aanvraag, het besluit en de bijbehorende stukken liggen gedurende 6 weken, van 30 november 2012 tot en met 10 januari 2013, ter inzage op het gemeentehuis.

Tegen de beschikking kan beroep worden ingesteld door;

  • Degenen die zienswijzen hebben ingebracht tegen de ontwerp beschikking.

  • De adviseurs die gebruik maken hebben gemaakt van de mogelijkheid advies uit te brengen over de ontwerp beschikking.

  • Belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen de ontwerpbeschikking.

De beschikking wordt na afloop van de beroepstermijn van kracht tenzij gedurende die termijn beroep is ingesteld en een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan. De beschikking wordt niet van kracht voordat op dat verzoek is beslist. Het beroepschrift moet in tweevoud worden ingediend bij Rechtbank Arnhem, sector Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Het verzoek om voorlopige voorziening moet worden gericht aan de Voorzieningsrechter van de Rechtbank in Arnhem, sector Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem.

Naar boven