Logo Texel
Wijzigingsplan ‘Buitengebied Texel, nieuw agrarisch bebouwingsvlak Hoofdweg 22-24 te De Cocksdorp’,Texel

  • (1795 JD) Hoofdweg 22-24 te De Cocksdorp, het opnemen nieuw agrarisch bebouwingvlak

Burgemeester en wethouders hebben besloten om met toepassing van artikel 3.6, lid 1 onder a van de Wet ruimtelijke ordening medewerking te verlenen aan het realiseren van een agrarisch bebouwingsvlak aan de Hoofdweg 22-24 De Cocksdorp, kadastraal bekend gemeente Texel, sectie A, nummer 4246.

Tegen het ontwerpbesluit dat vanaf 3 september 2012 tot en met 15 oktober 2012 ter inzage heeft gelegen, zijn geen zienswijzen ingediend.

Tegen het wijzigingsbesluit kunnen belanghebbenden die tegen het ontwerpbesluit tijdig een zienswijze hebben ingediend, alsmede belanghebbenden die redelijkerwijs niet verweten kan worden geen zienswijze te hebben ingediend vanaf woensdag 28 november 2012 gedurende de termijn van zes weken beroep in stellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het beroepschrift heeft geen schorsende werking. Dit betekent dat ondanks het beroepschrift het wijzigingsbesluit daags na afloop van de beroepstermijn in werking treedt, tenzij gedurende beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak is ingediend. In dat geval treedt het besluit niet in werking tot op dat verzoek is beslist.

Naar boven