Logo Beuningen
Vastgesteld bestemmingsplan ‘Oude Reekstraat-Wolfsbossingel, 7 vrijstaande woningen’, Beuningen

Ruimtelijke plannen

Burgemeester en wethouders van Beuningen maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 6 november 2012 het bestemmingsplan

“Oude Reekstraat-Wolfsbossingel, 7 vrijstaande woningen” gewijzigd heeft vastgesteld. Het bestemmingsplan betreft een partiële herziening van het bestemmingsplan Beuningse plas.

Het besluit tot vaststelling en het bestemmingsplan liggen vanaf 29 november 2012 tot en met 10 januari 2013 voor eenieder ter inzage en zijn raadpleegbaar gemaakt en beschikbaar gesteld op de volgende wijze:

De volgende ambtshalve wijzigingen zijn aangebracht ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan:

  • 1. De provinciale ruimtelijke verordening is verwerkt in de toelichting;

  • 2. De in het ontwerpbestemmingsplan opgenomen archeologische beschermingsregels zijn geschrapt;

  • 3. De regeling voor de groenbestemming is gewijzigd, zodat ook in- en uitritten binnen deze bestemming mogelijk zijn;

  • 4. In de verbeelding is een minieme correctie doorgevoerd, zodat deze beter aansluit op het bestaande voetpad.

Tegen het besluit van de gemeenteraad kunnen belanghebbenden met ingang van 30 november 2012 gedurende een termijn van zes weken schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA 's Gravenhage. Geen beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat hij geen zienswijze als bedoeld in artikel 3:15 van de Algemene wet bestuursrecht naar voren heeft gebracht. Wel bestaat de mogelijkheid voor deze belanghebbende om beroep in te stellen tegen de genoemde wijzigingen.

Het besluit van de gemeenteraad treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn, tenzij gedurende deze termijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend.

Naar boven