Logo Geertruidenberg
Vooraankondiging bestemmingsplan Bedrijventerrein De Pontonnier, Geertruidenberg

Het college van de gemeente Geertruidenberg maakt bekend dat een bestemmingsplan wordt voorbereid (art. 1.3.1 Besluit ruimtelijke ordening) voor het Bedrijventerrein De Pontonnier.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op de ontwikkeling van een actuele juridische-planologische regeling voor het bedrijventerrein De Pontonnier.

Ligging plangebied

Het plangebied wordt begrensd aan de noordzijde door de Bergsche Maas en aan de oostzijde door de Oude Maas. De westelijke begrenzing wordt gevormd door de Rijksweg A27 en de zuidelijke begrenzing wordt gevormd door deels door het dijklichaam Keizersveer en de aangrenzende polder.

Communicatie

U kunt het voorontwerpbestemmingsplan gedurende vier weken met ingang van vrijdag 30 november 2012 tot en met donderdag 27 december 2012 inzien in de Gemeentewinkel van het gemeentehuis, Vrijheidstraat 2 in Raamsdonksveer U kunt er elke werkdag terecht van 8:30 uur tot 13:00 uur en op woensdag van 14:00 uur tot 20:00 uur. Ook kunt u het voorontwerpbestemmingsplan en bijbehorende stukken inzien op www.geertruidenberg.nl -> inwoner -> actueel -> bekendmakingen of via www.ruimtelijkeplannen.nl.

In het kader van de gemeentelijke Inspraakverordening kunnen ingezetenen en belanghebbenden tijdens bovengenoemde termijn schriftelijk of mondeling een inspraakreactie indienen. Schriftelijke inspraakreacties moet u richten aan het college van B&W.

Tijdens bovengenoemde termijn kan iedereen zijn inspraakreactie over het voorontwerpbestemmingsplan schriftelijk of mondeling naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen moet u richten aan: Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Geertruidenberg, Postbus 10.001, 4940 GA Raamsdonksveer

Als u uw zienswijze mondeling kenbaar wilt maken of als u tijdens openingstijden de stukken niet kunt inzien, kunt u dinsdags contact opnemen met Vincent van Pesch, tel 0162 579.

Inloopavond

Op 6 december 2012 zal in het gemeentehuis van de gemeente Geertruidenberg een inloopavond worden gehouden. Er is een vrije inloop mogelijk tussen 19.00 uur en 21.00 uur. Er wordt de mogelijkheid geboden tot het stellen van vragen en er kan een inspraakreactie ingediend worden.

Naar boven