Logo Sint-Oedenrode
Vooraankondiging herziening bestemmingsplan Centrum, Sint-Oedenrode

Overeenkomstig artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke Ordening (Bro) geven burgemeester en wethouders van Sint-Oedenrode kennis dat zij voorbereiden een herziening van bestemmingsplan Centrum.

Met de herziening van het bestemmingsplan wil de gemeente niet alleen voldoen aan de wettelijke actualisatieplicht, maar wil de gemeente ook een juridische vertaling geven aan de “Centrumvisie”.

Op grond van artikel 1.3.1. lid 2 Bro wordt hier gemeld dat er op dit moment in de procedure nog geen gelegenheid geboden wordt om zienswijzen naar voren te brengen en dat er geen onafhankelijke instantie in de gelegenheid wordt gesteld advies uit te brengen over dit voornemen. Op dit moment liggen geen stukken ter inzage.

Wanneer het ontwerp-bestemmingsplan gereed is, zal dit ter inzage worden gelegd. De kennisgeving van de terinzagelegging van het ontwerpbestemmingsplan wordt daarvoor gepubliceerd in de “Mooi-Rooi” krant, de Staatscourant, via de gemeentelijke website en op www.ruimtelijkeplannen.nl. Dan bestaat ook de mogelijkheid om zienswijzen in te dienen, zoals bedoeld in afdeling 3.4. van de Algemene wet bestuursrecht (Awb).

Voor vragen over deze vooraankondiging kunt u contact opnemen met mevr. L. Vulders van het team Ruimtelijke Ordening via telefoonnummer 0413-481911.

Naar boven