Logo Schouwen-Duiveland
Wijziging bestemmingsplan Buitengebied Schouwen-Duiveland, Schouwen-Duiveland

De wijziging van het bestemmingsplan Buitengebied Schouwen-Duiveland heeft betrekking op het project Zuidkust te Schouwen-Duiveland. Het besluit tot wijziging van het vigerende bestemmingsplan ‘’Buitengebied Schouwen-Duiveland’’ bestaat uit het wijzigen van de bestemming naar ‘natuur’.

Het goedkeuringsbesluit met de wijziging van het bestemmingsplan Buitengebied Schouwen-Duiveland ligt met ingang van 3 december 2012 gedurende 6 weken ter inzage in de leesruimte van het gemeentehuis en kan tijdens de openingstijden worden ingezien.

Tijdens de terinzage termijn kunnen belanghebbenden tegen dit besluit beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Belanghebbenden zijn degenen die zienswijzen naar voren hebben gebracht over het ontwerp-besluit of die redelijkerwijs niet verweten kunnen worden dat zij geen zienswijzen naar voren hebben gebracht over het ontwerp-besluit. Het goedkeuringsbesluit treedt in werking na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen deze termijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van deze afdeling is ingediend.

Zierikzee, 30 november 2012

Burgemeester en wethouders van Schouwen-Duiveland, De secretaris, M.K. van den Heuvel

De burgemeester, G.C.G.M. Rabelink

Naar boven