Logo Bronckhorst
Vastgesteld bestemmingsplan ‘Buitengebied 2010; Remmelinkdijk 10 Keijenborg, Velswijkweg 11 en Eeltinkweg 4 Zelhem’, Bronckhorst

De gemeenteraad van Bronckhorst heeft op 25 otober 2012 het bestemmingsplan ‘Buitengebied 2010; Remmelinkdijk 10 Keijenborg, Velswijkweg 11 en Eeltinkweg 4 Zelhem’ vastgesteld. Bij de vaststelling van dit plan zijn geen wijzigingen aangebracht ten opzichte van het ontwerp. Het bestemmingsplan ligt van 29 november 2012 t/m 9 januari 2013 voor een ieder ter inzage.

Het plan heeft betrekking op de functiewijziging van drie agrarische bedrijven naar wonen en een ruitersportcentrum. Bij Velswijkweg 11 en 11A Zelhem worden de agrarische bebouwing en de bedrijfswoning Velswijkweg 11 gesloopt. De bouw van een manege, bedrijfsruimten, stallen en twee bedrijfswoningen wordt mogelijk gemaakt. Daarnaast omvat het plan de bouw van zeven aaneengebouwde woningen en vijf vrijstaande woningen.

Velswijkweg 11A krijgt een woonbestemming. Bij Remmelinkdijk 10 Keijenborg en Eeltinkweg 4 Zelhem wordt agrarische bebouwing gesloopt, de functie gewijzigd naar wonen en de percelen worden landschappelijk ingepast.

U kunt het plan op de volgende manieren inzien:

U kunt het plan en de technische bestanden ook digitaal benaderen via www.bronckhorst.nl → actueel → bekendmakingen.

Een belanghebbende die tijdig een zienswijze naar voren heeft gebracht, alsmede een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij geen zienswijze naar voren heeft gebracht, kan gedurende de termijn van terinzagelegging beroep instellen tegen het vaststellingsbesluit bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 AE 's-Gravenhage.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn is verstreken. Het beroepschrift heeft geen schorsende werking. Indien binnen de beroepstermijn tevens een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Hengelo (Gld.), 28 november 2012.

Burgemeester en wethouders van Bronckhorst, de secretaris, A. van Hout

de burgemeester, H.A.J. Aalderink

Naar boven