Logo Nijkerk
Omgevingsvergunning voor het aanleggen van een Paardenbak aan de Domstraat-West 1 te Holkerveen, Nijkerk

Burgemeester en wethouders van de gemeente Nijkerk maken in verband met het bepaalde in artikel 3.10 lid 1 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat een omgevingsvergunning is verleend voor het aanleggen van een paardenbak op het perceel Domstraat-West 1 te Holkerveen.

De omgevingsvergunning met bijbehorende stukken liggen met ingang van 22 november 2012 zes weken ter inzage. De omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken zijn digitaal te raadplegen via de site www.ruimtelijkeplannen.nl via de link:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0267.180002

en via www.nijkerk.eu (woon- en leefomgeving, bestemmingsplannen, omgevingsvergunningen).

De stukken zijn ook in te zien in de Publiekswinkel van het Stadhuis, Kolkstraat 27 te Nijkerk, uitsluitend na telefonische afspraak via telefoonnummer 14 033.

Gedurende bovengenoemde termijn kan beroep worden ingesteld door een ieder die een zienswijze heeft ingediend dan wel redelijkerwijs niet in staat is geweest tijdens de ter inzage legging van de ontwerp omgevingsvergunning een zienswijze in te dienen.

Een gemotiveerd beroepschrift - in tweevoud - moet ingediend worden bij de sector Bestuursrecht van de Rechtbank Arnhem, Postbus 9030, 6800 EM ARNHEM.

Het indienen van een beroepschrift schorst de werking niet. Indien de indieners van een beroepschrift niet willen dat het besluit in werking treedt, kunnen zij een voorlopige voorziening bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Arnhem, Postbus 9030, 6800 EM ARNHEM vragen.

Naar boven