Logo Hardinxveld-Giessendam
Ontwerpbestemmingsplan Buitendams 326, Hardinxveld-Giessendam

Het college van burgemeester en wethouders van Hardinxveld-Giessendam maakt op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 22 november 2012, gedurende zes weken het ontwerpbestemmingsplan “Buitendams 326” ter inzage ligt.

De aanleiding voor het opstellen van het ontwerpbestemmingsplan vormt het initiatief om op het perceel Buitendams 326 een woonzorgcomplex van 12 wooneenheden op te richten voor gehandicapten met de mogelijkheid van dagbesteding.

Het bestemmingsplan faciliteert vervangende nieuwbouw op het perceel Buitendams 326 aan de straatzijde en een woonzorgcomplex op het achterliggende deel van het perceel.

Het ontwerpbestemmingsplan Buitendams 326 ligt met ingang van 22 november 2012 tot en met 2 januari 2013 bij de receptie in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Hardinxveld-Giessendam, voor een ieder ter inzage. Tegen betaling van leges kan een afschrift verstrekt worden van de ter inzage gelegde stukken.

Het bestemmingsplan kunt u inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website kiest u “Bestemmingsplannen” waarna u het ontwerpbestemmingsplan kunt oproepen door invulling van de locatie, de naam van het ontwerpbestemmingsplan of het planid-nummer:

NL.IMRO.0523.BP2012BUITENDAM326-DO01.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan iedereen schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan Buitendams 326 kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen dienen gericht te worden aan de gemeenteraad van Hardinxveld-Giessendam, Postbus 175, 3370 AD Hardinxveld-Giessendam.

Het indienen van een mondelinge zienswijze bij de gemeenteraad is mogelijk tijdens De Ontmoeting van 13 december 2012. Indien u hiervan gebruik wenst te maken dient u dit uiterlijk 5 december 2012 te melden bij de griffie (tel. 0184-674444 of per mail griffie@gemhg.nl). Bent u op genoemde datum niet in de gelegenheid en wenst u toch een mondelinge zienswijze in te dienen, dan kan dit ook bij de heer J. Duijm of de heer G. Nieuwenhuis van de afdeling Beleid, Ontwikkeling en Ondersteuning. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen (tel. 0184-674444) of mailen (jduijm@gemhg.nl of gnieuwenhuis@gemhg.nl).

Na afloop van de zienswijzeprocedure zal de gemeenteraad een standpunt innemen over de ingediende zienswijzen en een besluit nemen over de vaststelling van het bestemmingsplan.

Naar boven