Logo Geldrop-Mierlo
Ontwerpbestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Kuhn’, Geldrop-Mierlo

Burgemeester en Wethouders van Geldrop-Mierlo maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend, dat met ingang van donderdag 22 november 2012 gedurende zes weken ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Kuhn’.

Dit bestemmingsplan wordt aan de noordzijde begrensd door het bedrijventerrein Spaarpot-Oost, aan de oostzijde door enkele agrarische percelen aan de Rederijklaan, aan de westzijde door de Nuenenseweg en aan de zuidzijde door enkele woningen aan Sporkehout, Scheerderstraat en de Kalanderstraat.

Met dit nieuwe bestemmingsplan wordt onder meer de voorgenomen uitbreiding van Kuhn Landbouwmachines aan de Nuenenseweg 78, juridisch-planologisch mogelijk gemaakt.

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan eenieder schriftelijke of mondelinge zienswijzen kenbaar maken aan de gemeenteraad van Geldrop-Mierlo, Postbus 10101, 5660 GA Geldrop.

Het ontwerp-bestemmingsplan en overige relevante stukken liggen van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 12.30 uur ter inzage bij het informatiecentrum van het gemeentehuis, Hofstraat 4 te Geldrop. Het ontwerp-bestemmingsplan is ook via de gemeentelijke website www.geldrop-mierlo.nl te raadplegen onder de kopjes ‘Wonen en mijn buurt’ - ‘Ruimtelijke plannen’ - ‘Ruimtelijke plannen in procedure’ en op de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Wilt u de stukken buiten de openingstijden van het gemeentehuis inzien, dan kunt u een afspraak maken met Peter Verstraaten van de afdeling Ruimte. Hij is te bereiken via telefoonnummer 14 040.

Geldrop-Mierlo, 21 november 2012

Burgemeester en wethouders van Geldrop-Mierlo, J.H.M van Vlerken secretaris

M.J.D. Donders-de Leest burgemeester

Naar boven