Logo Geldrop-Mierlo
Kennisgeving voorbereiding bestemmingsplan Neerakker 58, huize De Eimer, Geldrop-Mierlo

Burgemeester en Wethouders van Geldrop-Mierlo maken op grond van artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening bekend, dat zij voornemens zijn een bestemmingsplan voor te bereiden voor de uitbreiding van Huize De Eimer, Neerakker 58. Met dit bestemmingsplan beogen wij voor de stichting ORO de bouw van een nieuwe vleugel mogelijk te maken. Deze uitbreiding is met name nodig, om te kunnen voldoen aan de huidige eisen van de tijd; zo zullen de bewoners een grotere privé-ruimte krijgen. Met de uitbreiding zal het aantal bewoners met een aantal van zes toenemen.

Er wordt op dit moment geen gelegenheid geboden zienswijzen omtrent dit voornemen in te dienen en evenmin zullen er op het voornemen betrekking hebbende stukken ter inzage worden gelegd. Er zullen geen onafhankelijke instanties in de gelegenheid worden gesteld, om advies uit te brengen.

Zodra het ontwerp-bestemmingsplan in procedure wordt gebracht, wordt daarvan bekendmaking gedaan en wordt dit gedurende zes weken ter inzage gelegd. Tijdens die termijn kunnen zienswijzen naar voren worden gebracht bij de gemeenteraad. De kennisgeving van het ontwerp-bestemmingsplan wordt te zijner tijd gepubliceerd in Middenstandsbelangen, de Staatscourant en langs elektronische weg (www.geldrop-mierlo.nl). Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Rosalie de Bont van de afdeling Ruimte. Zij is te bereiken via telefoonnummer 14 040.

Geldrop-Mierlo, 21 november 2012

Burgemeester en wethouders, J.H.M. van Vlerken Secretaris

M.J.D. Donders-de Leest burgemeester

Naar boven