Logo Bernheze
Ontwerpbestemmingsplan Hildebrandstraat e.o., Heesch, Bernheze

Het college van burgemeester en wethouders van Bernheze maakt op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening de ter inzage legging bekend van het ontwerpbestemmingsplan Hildebrandstraat e.o. in Heesch.

Inhoud: Het bestemmingsplan voorziet in de herstructurering van 79 huurwoningen van Mooiland Maasland aan de A. Poirterstraat, Hildebrandstraat, Hadewaystraat en de J.F. Kennedystraat. Verder worden er in het plangebied en op het Narcisveld 40 tot 45 koopwoningen aan het plangebied toegevoegd. Totaal voorziet het bestemmingsplan in maximaal 125 woningen.

Inzage: Het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van 22 november 2012 gedurende zes weken, tijdens openingstijden, ter inzage in het gemeentehuis, De Misse 6 in Heesch.

Het plan is digitaal raadpleegbaar en te downloaden via www.ruimtelijkeplannen.nl (id.nr.: NL.IMRO.1721.BPHildebrandstreo-ow01) en www.bernheze.org.

Reageren: Gedurende de termijn van inzage kan iedereen op het ontwerpbestemmingsplan reageren door het indienen van een zienswijze. Deze kunt u richten aan de gemeenteraad van Bernheze, Postbus 19, 5384 ZG Heesch. Indien u uw zienswijze mondeling wilt geven, kunt u een afspraak maken met mevrouw M. van Driel van de afdeling Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Grondzaken, telefoon (0412) 45 88 88.

Naar boven