Logo Laarbeek
Ontwerpbestemmingsplan ‘Opstal 3a’ in Aarle-Rixtel, Laarbeek

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Laarbeek maakt ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening het volgende bekend.

Het ontwerpbestemmingsplan 'Opstal 3a' en de bijbehorende stukken liggen van maandag 26 november 2012 tot en met maandag 7 januari 2013 voor iedereen ter inzage bij de informatiebalie in het gemeentehuis Laarbeek in Beek en Donk. De stukken zijn ook digitaal raadpleegbaar via de gemeentelijke website (www.laarbeek.nl > wonen en leven > ruimtelijke plannen > Opstal 3a) of de landelijke website voor ruimtelijke plannen (www.ruimtelijkeplannen.nl > IDN nummer: NL.IMRO.1659.BPAROPSTAL3a-VO01).

Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in de realisering van een woning met bijgebouwen op een braakliggend perceel tussen de woningen Opstal 3 en Opstal 4 in Aarle-Rixtel.

Aangezien het kostenverhaal anderszins is verzekerd middels een anterieure overeenkomst, is er geen exploitatieplan opgesteld.

Gedurende de inzagetermijn kan iedereen een schriftelijke of mondelinge zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Er moet gemotiveerd aangegeven worden op welke onderdelen van het ontwerpbestemmingsplan de reacties betrekking hebben. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan de gemeenteraad van Laarbeek, Postbus 190, 5740 AD Beek en Donk. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling. Van de mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt.

Naar boven