Logo Staphorst
Vastgesteld bestemmingsplan ‘Oude Rijksweg – Gemeenteweg, partiele herziening Oude Rijksweg 184 – 2012’, Staphorst

Burgemeester en wethouders van Staphorst maken bekend dat de gemeenteraad van Staphorst in haar vergadering van 13 november 2012 met toepassing van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening een bestemmingsplan heeft vastgesteld. Het gaat in deze om het volgende plan:

‘Oude Rijksweg -Gemeenteweg, partiële herziening Oude Rijksweg 184 - 2012’ Het bestemmingsplan maakt het mogelijk om op het perceel Oude Rijksweg 184 te Staphorst een burgerwoning te realiseren. Hiervoor wordt de bestemming ‘bedrijfsdoeleinden’ gewijzigd naar de bestemming ‘woondoeleinden’

Het vastgestelde bestemmingsplan is in pdf-formaat te raadplegen via de website www.staphorst.nl. Daarnaast is het bestemmingsplan raadpleegbaar op:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0180.2102012004-VS01

De bestanden zijn beschikbaar op: http://roplannen.gemeentedocumenten.nl/staphorstplannen/NL.IMRO.0180.2102012004-

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt tevens voor een ieder ter inzage vanaf woensdag 21 november 2012 voor de duur van 6 weken in het gemeentehuis van Staphorst, publieksbalie Grondgebied. In het gemeentehuis kunt u zowel de analoge als de digitale versie bekijken en kunnen medewerkers van de gemeente u meer vertellen over het bestemmingsplan. De publieksbalie is geopend op werkdagen van 8:30 tot 12:00 uur en op afspraak

Gedurende de termijn van terinzagelegging kunnen belanghebbenden schriftelijk beroep instellen tegen het vaststellingsbesluit bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Geen beroep kan echter worden ingesteld door de belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat hij geen zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan heeft kenbaar gemaakt. Degene die beroep heeft ingesteld kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het besluit tot vaststelling treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het betreffende besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven