Logo Staphorst
Bestemmingsplan Buitengebied, partiële herziening opslagterrein BAM Nieuwleusen, Staphorst

Gewijzigd vastgesteld bestemmingsplan opslagterrein BAM te Nieuwleusen.

Burgemeester en wethouders van Staphorst maken bekend dat de gemeenteraad van Staphorst in de vergadering van 30 oktober 2012 met toepassing van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening een bestemmingsplan gewijzigd heeft vastgesteld. Het gaat in deze om het volgende plan:

Bestemmingsplan Buitengebied, partiële herziening opslagterrein BAM Nieuwleusen. Het bestemmingsplan voorziet in de uitbreiding van het bestaande opslagterrein in oostelijke richting. Hoewel het bedrijf met de hoofdgebouwen is gevestigd binnen het grondgebied van de gemeente Dalfsen, Den Hulst 114 Nieuwleusen, ligt het opslagterrein op het grondgebied van de gemeente Staphorst. Het gehele opslagterrein zal landschappelijk worden ingepast in de omgeving. Ten noordoosten van het opslagterrein zal nog een extra boscomplexje worden aangelegd.

Het bestemmingsplan is op het volgende onderdeel gewijzigd vastgesteld:

De Regels: in artikel 3, lid 3.3.1 is het inrichtingsplan in zijn geheel van toepassing verklaard op de voorwaardelijke verplichting.

Het bestemmingsplan is te raadplegen via www.staphorst.nl en via de volgende link op de website van ruimtelijke plannen:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0180.5102010014-VA03

Het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan ligt tevens voor een ieder ter inzage vanaf woensdag 21 november 2012 voor de duur van 6 weken in het gemeentehuis van Staphorst, publieksbalie Grondgebied. In het gemeentehuis kunt u zowel de analoge als de digitale versie bekijken en kunnen medewerkers van de gemeente u meer vertellen over het bestemmingsplan. De publieksbalie is geopend op werkdagen van 8:30 tot 12:00 uur en op afspraak.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kunnen belanghebbenden schriftelijk beroep instellen tegen het vaststellingsbesluit bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Geen beroep kan echter worden ingesteld door de belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat hij geen zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan heeft kenbaar gemaakt. Degene die beroep heeft ingesteld kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het besluit tot vaststelling treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het betreffende besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven