Logo Leudal
Vaststelling bestemmingsplan ‘Castertstraat 4 te Ell’, Leudal

Burgemeester en wethouders van de gemeente Leudal maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat de gemeenteraad op 13 november 2012 het bestemmingsplan “Castertstraat 4 te Ell”, zoals dat als ontwerp ter inzage heeft gelegen van 23 augustus 2012 tot en met 3 oktober 2012, ongewijzigd heeft vastgesteld.

Het plan voorziet in het aanleggen van een containerveld en het bouwen van een koelloods.

Het vaststellingsbesluit met bijbehorende stukken ligt met ingang van 22 november 2012 t/m 2 januari 2013 ter inzage bij de publieksbalie in Heythuysen, Leudalplein 1.

Het plan is digitaal op het internet te raadplegen via de websites:

De bronbestanden zijn beschikbaar via http://leudal.gemeentedocumenten.nl onder het kopje ‘publicatie’.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan tegen het vaststellingsbesluit een gemotiveerd, gedagtekend en ondertekend beroepschrift worden ingediend bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage door:

  • belanghebbenden die tijdig zienswijzen tegen het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad hebben ingediend;

  • een belanghebbende die aantoont dat hij/zij redelijkerwijs niet in staat is geweest zich overeenkomstig artikel 3.8 Wro juncto afd. 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht tot de gemeenteraad te wenden.

Het vastgestelde bestemmingsplan treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn.

Een ingesteld beroep schorst de inwerkingtreding van de vastgestelde bestemmingsplan niet. Wel is het mogelijk de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State schriftelijk te verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. De inwerkingtreding van het vastgestelde bestemmingsplan wordt dan opgeschort, totdat op het verzoek is beslist. Voor het indienen van een beroepschrift en een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Heythuysen, 21 november 2012.

Naar boven