Logo Putten
Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan ‘Herziening De Smidspol’, Putten

De gemeenteraad van Putten heeft op 4 oktober 2012 het bestemmingsplan "Herziening De Smidspol" gewijzigd vastgesteld ten opzichte van het ontwerp, door aan de begripsomschrijvingen het begrip "stankhindergevoelig bedrijf" toe te voegen.

Dit bestemmingsplan behelst een wijziging van het bestemmingsplan "De Smidspol" om de verplaatsing van de in het geldende bestemmingsplan De Smidspol aangegeven bestemming voor de vestiging van een fastfood-restaurant naar een andere locatie aan de Berencamperweg mogelijk te maken (ter hoogte van de voormalige agrarische bedrijfswoning Hardenbergerweg 20).

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt ter inzage in het gemeentehuis bij de afdeling Bouwen, Ruimtelijke ordening en Milieu (kamer V-5). Het plan kan worden ingezien van 22 november 2012 tot 3 januari 2013 op werkdagen van 08.30 tot 12.30 uur. Tevens kunnen de stukken op afspraak, telefoonnummers (0341) 359 733 of 395 734, buiten de hiervoor genoemde uren en op donderdagavond worden ingezien bij de receptie van het gemeentehuis. Voor het beantwoorden van eventuele vragen kan een afspraak worden gemaakt via dezelfde telefoonnummers.

Het bestemmingsplan is ook digitaal in te zien via de website www.ruimtelijkeplannen.nl, onder nummer: NL.IMRO.0273.PHSmidspol-0003, en is als pdf-bestand te bekijken op de gemeentelijke website www.putten.nl > direct naar > bestemmingsplannen > bestemmingsplannen bedrijventerrein.

Binnen de periode dat het vastgestelde bestemmingsplan ter inzage ligt, kunnen belanghebbenden tegen het bestemmingsplan beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Er kan alleen beroep worden ingesteld door een belanghebbende:

  • die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht, of

  • aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij zijn zienswijze niet bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht.

Voor zover de gemeenteraad bij de vaststelling wijzigingen heeft aangebracht in het bestemmingsplan ten opzichte van het ontwerp kan iedere belanghebbende hiertegen binnen de beroepstermijn eveneens beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Het bestemmingsplan treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen de beroepstermijn tevens een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Voor het behandelen van een beroep en/of verzoek om voorlopige voorziening wordt een griffierecht geheven.

Rechtzoekende burgers kunnen ook digitaal beroep instellen bij de Raad van State en/of een verzoek om voorlopige voorziening vragen via https://digitaalloket.raadvanstate.nl/. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Naar boven