Logo Oosterhout
Ontwerpbestemmingsplan Oosterhout-Zuid, herziening 2 (sportpark de Warande), Oosterhout

Burgemeester en wethouders van Oosterhout maken ingevolge artikel 3.8, lid 1, van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat met ingang van 22 november 2012 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage ligt het ontwerp-besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan Oosterhout-Zuid, herziening 2 (sportpark de Warande), met de hierbij behorende stukken, waaronder het ontwerp-bestemmingsplan zelf (NL.IMRO.0826.BSPoosterhoutzuid2-ON01).

Het ontwerp-bestemmingsplan heeft betrekking op het gebied gelegen in de oksel van de Lage Molenpolderweg en Bredaseweg (Recreatieoord de Warande) en langs de Warandelaan (sportterrein TSC). Het voorziet in de realisatie van een nieuwe centrale zwemvoorziening in Recreatieoord de Warande en een gedeeltelijke herinrichting van het sportterrein van TSC.

Alle stukken kunnen worden ingezien bij het informatiecentrum in het stadhuis, Slotjesveld 1 te Oosterhout en kunnen ook geraadpleegd worden op de website van de gemeente www.oosterhout.nl of op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Een ieder kan gedurende de termijn van terinzageligging (dus tot uiterlijk 4 januari 2013) ter zake van dit ontwerp-bestemmingsplan een schriftelijke of mondelinge zienswijze naar voren brengen.

Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan de gemeenteraad van Oosterhout, Postbus 10150, 4900 GB Oosterhout onder vermelding van “Zienswijze ontwerp-bestemmingsplan Oosterhout-Zuid, herziening 2 (sportpark de Warande)”.

Voor het kenbaar maken van mondelinge zienswijzen kan een afspraak worden gemaakt met de heer P.C.H. van der Made van de afdeling Stedelijke Ontwikkeling, tel. 0162 - 489808.

Oosterhout, 21 november 2012

Naar boven