Logo Wierden
Geen milieueffectrapport nodig voor landinrichting Rijssen-West (deelgebied Zunasche Heide), Wierden

Ter voldoening aan het bepaalde in artikel 7.17 lid 4 Wet milieubeheer maken burgemeester en wethouders van Wierden het volgende bekend.

Op 13 november 2012 heeft het college besloten dat de landinrichting van Rijssen - West (deelgebied Zunasche Heide) niet leidt tot belangrijke nadelige gevolgen voor het milieu.

Het gevolg van dit besluit is dat ten behoeve van de herziening van het bestemmingsplan geen milieueffectrapport hoeft worden opgesteld.

Inzage

Met ingang van 21 november 2012 liggen het collegebesluit en de opgestelde m.e.r.-beoordeling met bijbehorende stukken voor zes weken ter inzage bij het loket Bouwen en wonen in het gemeentehuis in Wierden.

Geen bezwaar mogelijk

Op grond van artikel 6.3 van de Algemene wet bestuursrecht wordt deze beoordeling beschouwd als een voorbereidingshandeling, waartegen geen direct bezwaar of beroep open staan tenzij deze beslissing de belanghebbende los van het voor te bereiden besluit rechtstreeks in zijn belang treft.

U kunt uw bezwaren tegen dit beoordelingsbesluit te zijner tijd kenbaar maken in de procedure van het uiteindelijke besluit, te weten de herziening van het bestemmingsplan.

Naar boven