Logo Skarsterlân
Ontwerp-omgevingsvergunning verplaatsen agrarisch bedrijf van Westend 11 naar de Tsjûkemarwei te Sint Nicolaasga, Skarsterlân

Burgemeester en wethouders van gemeente Skarsterlân maken bekend dat zij van plan zijn met toepassing van artikel 2.12, lid 1 sub a onder 3°, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) de omgevingsvergunning te verlenen voor het verplaatsen van het agrarisch bedrijf van Westend 11 naar de Tsjûkemarwei te Sint Nicolaasga.

De omgevingsvergunning heeft betrekking op de volgende activiteiten:

  • bouwen van een bouwwerk

  • uitvoeren van werk(zaamheden)

  • afwijken ruimtelijke regels (uitgebreid)

  • aanleggen/wijzigen van een uitrit

De aanvraag, de ontwerp-omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken liggen met ingang van vrijdag 16 november 2012 voor een periode van zes weken voor een ieder ter inzage op het gemeentehuis, Herema State 1 te Joure en zijn ook te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder mondeling of schriftelijk een zienswijze naar voren brengen tegen het ontwerpbesluit. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 101, 8500 AC Joure. Mondelinge zienswijzen kunnen worden ingediend na afspraak via het Afsprakenbureau, telefoonnummer (0513) 481 325.

Naar boven