Logo Amsterdam - Nieuw-West
Ontwerpbestemmingsplan partiële herziening Osdorperweg e.o., Amsterdam – Nieuw-West

Gemeente Amsterdam

Stadsdeel Nieuw-West

Kennisgeving

Het dagelijks bestuur van stadsdeel Nieuw-West van de gemeente Amsterdam maakt, overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.8 lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat het ontwerpbestemmingsplan partiële herziening Osdorperweg e.o. met bijbehorende stukken ter visie ligt voor zienswijzen.

Het ontwerpbestemmingsplan betreft de uitvoering van de uitspraak van de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State van 25 april 2012, waarbij acht onderdelen zijn vernietigd van het bestemmingsplan Osdorperweg e.o. uit 2010, zoals is vastgesteld op 16 februari 2010 door de deelraad van voormalig stadsdeel Osdorp.

De acht vernietigde onderdelen betreffen in hoofdzaak kwesties op perceelniveau waarbij de oplossing bestaat uit een aanpassing van de regels en/of de verbeelding. De begrenzing van het plangebied is gelijk aan die van het bestemmingsplan Osdorperweg e.o. uit 2010 en wordt begrensd door:

  • de Wijsentkade;

  • de Ringvaart;

  • de gemeentegrenzen van Haarlemmerliede en Spaarnwoude;

  • de bovensloot langs de Osdorperweg;

  • de sloot ten oosten van het volkstuinpark ‘De Eendracht’;

  • het Ma Braunpad en;

  • de Ookmeerweg.

Het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken ligt gedurende zes weken, van donderdag 22 november 2012 tot en met woensdag 2 januari 2013, ter visie op de stadsdeelkantoren aan het Osdorpplein 1000, Plein ’40 - ’45 nr. 1 alsmede aan de Pieter Calandlaan 1, van 09.00 tot 16.00 uur. Voor vragen over het plan of de procedure kunt u ook terecht op een van deze locaties. Het ontwerpbestemmingsplan wordt tevens beschikbaar gesteld op:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0363.F1203BPSTD-OW01

Zienswijzen ontwerpbestemmingsplan

Een ieder kan gedurende de termijn van tervisielegging schriftelijk of mondeling zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen bij de deelraad van stadsdeel Nieuw-West, Postbus 2003, 1000 CA Amsterdam (t.a.v. behandelend ambtenaar F. van Beek, onder vermelding van registratienummer: 2012/int/1582 alsmede onder vermelding van het volgende onderwerp in de zienswijze: ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan partiële herziening Osdorperweg e.o.’). Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan via telefoonnummer 14 020 met de behandelend ambtenaar een afspraak worden gemaakt.

Amsterdam, 21 november 2012

Het dagelijks bestuur van stadsdeel Nieuw-West A. Baâdoud, voorzitter

J. Goedhart, secretaris

Naar boven