Logo Amsterdam - Nieuw-West
Ontwerpbestemmingsplan Lelylaan e.o. / Ontwerpbesluit hogere waarden, Amsterdam - Nieuw-West

Gemeente Amsterdam

Stadsdeel Nieuw-West

Kennisgeving

Het dagelijks bestuur van stadsdeel Nieuw-West van de gemeente Amsterdam maakt, overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.8 lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening, hoofdstuk VIIIa van de Wet Geluidhinder alsmede afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Lelylaan e.o. met bijbehorende stukken alsmede het ontwerpbesluit hogere waarden met bijbehorende stukken ter visie liggen voor zienswijzen.

Het ontwerpbestemmingsplan betreft deels een conserverend plan en deels een ontwikkelingsplan. De ontwikkelingen bevatten in hoofdzaak woningen en maatschappelijke functies. Voor een deel van deze ontwikkelingen dienen hogere waarden conform de Wet Geluidhinder vastgesteld te worden. Het plangebied Lelylaan e.o. wordt begrensd door:

  • aan de noordzijde: bestemmingsplan Overtoomse Veld, bestemmingsplan stationslocatie Lelylaan en de Pieter Calandlaan;

  • aan de oostzijde: Hendrikje Stoffelstraat, De Nachtwachtlaan en de Westlandgracht;

  • aan de zuidzijde: bestemmingsplan Delflandplein-Staalmanpleinbuurt (1ste herziening-hoefijzer deel1)

  • aan de westzijde: Comeniusstraat en Johan Huizingalaan.

Het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken alsmede het ontwerpbesluit hogere waarden met bijbehorende stukken liggen gedurende zes weken, van donderdag 22 november 2012 tot en met woensdag 2 januari 2013, ter visie op de stadsdeelkantoren aan het Osdorpplein 1000, aan Plein ’40 - ’45 nr. 1 alsmede aan de Pieter Calandlaan 1, van 09.00 tot 16.00 uur. Voor vragen over het plan of de procedure kunt u ook terecht op een van deze locaties. Het ontwerpbestemmingsplan Lelylaan e.o. wordt tevens beschikbaar gesteld op:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0363.F1105BPSTD-OW02

Zienswijzen ontwerpbesluit hogere waarden

Een belanghebbende kan gedurende de termijn van tervisielegging schriftelijk of mondeling zienswijzen over het ontwerpbesluit naar voren brengen bij de het dagelijks bestuur van stadsdeel Nieuw-West, Postbus 2003, 1000 CA Amsterdam (t.a.v. behandelend ambtenaar F. van Beek, onder vermelding van registratienummer: 2012/int/1511, alsmede onder vermelding van het volgende onderwerp in de zienswijze: ‘zienswijze ontwerpbesluit hogere waarden bestemmingsplan

Lelylaan e.o.’). Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan via telefoonnummer 14020 met de behandelend ambtenaar een afspraak worden gemaakt.

Zienswijzen ontwerpbestemmingsplan

Een ieder kan gedurende de termijn van tervisielegging schriftelijk of mondeling zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen bij de deelraad van stadsdeel Nieuw-West, Postbus 2003, 1000 CA Amsterdam (t.a.v. behandelend ambtenaar F. van Beek, onder vermelding van registratienummer: 2012/int/1512 alsmede onder vermelding van het volgende onderwerp in de zienswijze: ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan Lelylaan e.o.’). Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan via telefoonnummer 14 020 met de behandelend ambtenaar een afspraak worden gemaakt.

Amsterdam, 21 november 2012

Het dagelijks bestuur van stadsdeel Nieuw-West A. Baâdoud, voorzitter

J. Goedhart, secretaris

Naar boven