Logo Heusden
Ontwerpbestemmingsplan Koesteeg, Nieuwkuijk, Heusden

Het college van Heusden maakt bekend, dat zij heeft ingestemd met het ontwerpbestemmingsplan Koesteeg, Nieuwkuijk (NL.IMRO.0797.BPkoesteegnwkuijk-ON01).

Het plangebied ligt aan de westzijde van Nieuwkuijk en omvat percelen aan de Koesteeg (zie figuur). Het bestemmingsplan voorziet in de ontwikkeling van 11 woningen op ruime kavels door Ruimte voor Ruimte.

Ten opzichte van het voorontwerp zijn enkele ondergeschikte aanpassingen doorgevoerd. De reacties op het voorontwerpbestemmingsplan zijn samengevat en beantwoord in de commentaarnota behorende bij het plan.

Het bestemmingsplan wordt waarschijnlijk vastgesteld in het tweede kwartaal van 2013.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken ligt met ingang van 22 november 2012 gedurende zes weken ter inzage. U kunt de stukken tijdens openingstijden inzien in het gemeentehuis in Drunen en Vlijmen en in de bibliotheek in Oudheusden. Een digitale versie van het ontwerpbestemmingsplan is raadpleegbaar via www.heusden.nl en de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijze

Gedurende de bovengenoemde termijn kan een ieder naar keuze schriftelijk (wat de voorkeur heeft) of mondeling een zienswijze omtrent het ontwerp bestemmingsplan indienen bij de raad van Heusden. Een schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar de raad van Heusden, postbus 41, 5250 AA Vlijmen. Wilt u mondeling reageren, of wenst u informatie, dan kunt u contact opnemen met Annete Brake via telefoonnummer (073) 513 17 89.

Heusden, 21 november 2012

Naar boven