Logo Alphen aan den Rijn
Vaststelling wijzigingsplan Prins Hendrikstraat 88, Alphen aan den Rijn

Het college van burgemeester en wethouders van Alphen aan den Rijn maakt ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat zij op 13 november 2012 het wijzigingsplan ‘Prins Hendrikstraat achter 88’ heeft vastgesteld.

Het bestemmingsplan en de grenzen

Het plangebied betreft het perceel Prins Hendrikstraat 88. Een wijzigingsplan is nodig om een nieuw te bouwen woning mogelijk te maken.

Wat houdt het bestemmingsplan in?

Het doel van het bestemmingsplan is het tot stand brengen van een adequate planologische regeling die de voorwaarden schept voor de gewenste ruimtelijke ontwikkeling van het gebied.

Ter inzage

Iedereen kan het bestemmingsplan vanaf 22 november 2012 gedurende zes weken inzien bij de Informatiebalie in het stadhuis, Stadhuisplein 1, geopend op werkdagen van 8.30 tot 17.30 uur, op vrijdagavond van 18.30 tot 20.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur.

U kunt het bestemmingsplan ook digitaal inzien op de gemeentelijke internetsite www.alphenaandenrijn.nl onder het kopje Actueel/Bekendmakingen of op www.ruimtelijkeplannen.nl

Hoe kunt u beroep instellen?

In de periode van 22 november 2012 tot en met 2 januari 2013 kan tegen het besluit van de gemeenteraad beroep worden ingesteld door diegene die tijdig zijn zienswijze over het ontwerpwijzigingsplan kenbaar heeft gemaakt en belanghebbenden die aantonen dat zij daartoe redelijkerwijs niet in staat zijn geweest. Het beroep richt u aan de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Tevens kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling.

21 november 2012

Burgemeester en wethouders van Alphen aan den Rijn,

Naar boven