Logo Súdwest Fryslân
Verzoek hogere waarde Wet geluidhinder vanwege wegverkeerslawaai van de N359 ter hoogte van de voetbalvelden te Workum, Súdwest-Fryslân

Burgemeester en wethouders van Súdwest-Fryslân geven er kennis van dat zij voornemens zijn een hogere waarde als bedoeld in artikel 83 van de Wet geluidhinder vast te stellen voor de geluidsbelasting vanwege wegverkeerslawaai van de N359 ter hoogte van de voetbalvelden te Workum.

Inhoud

Op 31 juli 2012 is een verzoek om omgevingsvergunning ontvangen voor het bouwen van een nieuwe katholieke basisschool St. Ludgerus aan de Weverswei 4a te Workum. De school dient ter vervanging van de huidige aan de Doltewal gevestigde school. In verband met het overschrijden van de voorkeursgrenswaarde voor wegverkeerslawaai is het vaststellen van een hogere waarde wenselijk.

Ter inzage

Op grond van afdeling 3:4 van de Algemene Wet Bestuursrecht in relatie met artikel 110c, lid 1 van de Wet Geluidhinder ligt het ontwerpbesluit met de daarbij behorende stukken met ingang van 23 november 2012 tot en met 3 januari 2013 voor een ieder ter inzage bij de gemeenteloketten.

Reageren

Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder schriftelijk zijn zienswijze over het ontwerp-besluit hogere grenswaarde naar voren brengen. Uw reactie kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders van Súdwest-Fryslân, Postbus 10.000, 8600 HA te Sneek.

Indien gewenst kunt u een afspraak maken voor het indienen van een mondelinge zienswijze. Om praktische redenen verdient het aanbeveling een dergelijke afspraak te maken uiterlijk 14 dagen voor het einde van de inzagetermijn. U kunt hiervoor contact opnemen met de heer H. Woltjer van de afdeling Backoffice Ruimtelijke Ordening via telefoonnummer 0515-489000.

Naar boven