Logo Pijnacker-Nootdorp
Ontwerpbestemmingsplan ‘Emerald’, Pijnacker-Nootdorp

Het college van Pijnacker-Nootdorp maakt ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Emerald’ met ingang van 22 november 2012 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage ligt bij de informatiebalie van het gemeentekantoor, Oranjeplein 1 in Pijnacker.

Tevens is het ontwerpbestemmingsplan digitaal beschikbaar op www.pijnacker-nootdorp.nl en via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl.

Dit plan is een herziening van een groot deel van het bestemmingsplan ‘Bouwlocatie Delfgauw’ en de daarop gebaseerde uitwerkingsplannen en een deel van het bestemmingsplan ‘Bedrijvenpark Ruyven’.

Het plangebied omvat de woonwijk Emerald, het bedrijventerrein Emerald alsmede een deel van het bedrijvenpark Ruyven. De begrenzing wordt globaal gevormd door de gemeentegrens met Delft aan de west- en noordwestzijde, de bebouwing langs de Pijnackerse Vaart aan de noordzijde, de Zuideindseweg aan de oostzijde en het bedrijvenpark Ruyven aan de zuidzijde.

Tijdens de inzagetermijn kunt u een zienswijze indienen bij de gemeenteraad. Schriftelijke zienswijzen richt u aan: de gemeenteraad van Pijnacker-Nootdorp, Postbus 1, 2640 AA Pijnacker. Ook kunt u een zienswijze indienen via het invulformulier op de gemeentelijke website. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u voor een afspraak contact opnemen met het secretariaat van de afdeling Backoffice PublieksZaken, team Ruimtelijke Zaken via doorkiesnummer 015-3626635. De zienswijze dient de volgende informatie te bevatten: naam en adres van de indiener, datum, redenen van de zienswijze en het plan waarop de zienswijze betrekking heeft.

Pijnacker-Nootdorp, 21 november 2012

Het college van Pijnacker-Nootdorp.

Naar boven