Logo Eindhoven
Ontwerpbestemmingsplan ‘XI Buitengegebied (Landelijk Strijp – Groen raamwerk fase 1)’, Eindhoven

Burgemeester en wethouders van Eindhoven maken bekend dat ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening het ontwerp bestemmingsplan ‘XI Buitengebied (Landelijk Strijp - Groen raamwerk fase 1’) met ingang van 22 november 2012, gedurende zes weken, tot en met 2 januari 2013 ter inzage ligt in het informatiecentrum van het Inwonersplein in het Stadskantoor, Stadhuisplein 10, Eindhoven.

Het gebied Landelijk Strijp ligt in het noordelijke deel van de gemeente en wordt in grote lijnen begrensd door de rijksweg A2 en het Beatrixkanaal. Het bestemmingsplan heeft betrekking op 2 locaties. De eerste locatie van dit bestemmingsplan betreft de verbindingswegen tussen de Oirschotsedijk en de Achtsweg Zuid en de aansluitingen van de verbindingswegen op de Achtseweg Zuid. Het betreft de verbindingswegen tussen de Oirschotsedijk 14A (Philips fruittuin ) en de Achtsweg Zuid en de verbindingsweg vanaf de Oirschotsedijk 14B (Internationale School Eindhoven) en de Achtseweg Zuid.

De tweede locatie van dit bestemmingsplan betreft het perceel Oirschotsedijk 25 (Beatrixoord, voormalig asielzoekerscentrum).

Het bestemmingsplan maakt de op de locatie Achtsweg Zuid de ontsluiting van de Internationale School Eindhoven mogelijk en voorziet aan de Oirschotsedijk 25 in de ontwikkeling van natuur.

Het ontwerp bestemmingsplan ‘XI Buitengebied (Landelijk Strijp - Groen raamwerk fase 1)’ kan digitaal worden geraadpleegd via de gemeentelijke website www.bestemmingsplannen.eindhoven.nl/bestemmingsplannen.

Daarnaast is het plan te raadplegen op de website http://ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0772.80184-0201.

De bronbestanden zijn beschikbaar via www.eindhoven.nl/ruimtelijkeplannen/plannen/NL.IMRO.0772.80184-/NL.IMRO.0772.80184-0201.

De bijlagen behorende bij de toelichting zijn niet allemaal digitaal beschikbaar. Deze bijlagen liggen wel ter inzage bij de informatiebalie.

Gedurende genoemde termijn is het voor iedereen mogelijk om naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze kenbaar te maken. De schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan de gemeenteraad van Eindhoven, t.a.v. Sector Openbare Ruimte, Verkeer & Milieu, postbus 90150, 5600 RB Eindhoven. Indien u mondeling uw zienswijzen kenbaar wilt maken, dient u uiterlijk één week voor het einde van de genoemde termijn een afspraak te maken met de behandelend ambtenaar, bereikbaar via telefoonnummer (040) 238 62 47.

Naar boven