Logo Haarlemmermeer
Ontwerpbestemmingsplan ‘Hoofddorp Centrum’ (artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening), Haarlemmermeer

Burgemeester en wethouders van Haarlemmermeer maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan met de volgende naam en planidentificatie ter inzage wordt gelegd.

Het plan heet ‘Hoofddorp Centrum’ en het heeft de planidentificatie NL.IMRO.0394.BPGhfdcentrum00000-B001.

Het plan

Het plangebied omvat globaal de gronden van het centrumgebied van Hoofddorp, tussen Geniedijk, Hoofdvaart, Kruisweg en Schipholspoorlijn. Het gaat onder andere om het winkelgebied, de verzetsheldenwijk, de piratenwijk, het wandelbos en Beukenhorst West. Het bestemmingsplan geeft een planologische regeling voor dit gebied, met een verscheidenheid aan functies.

postcode 2130 AG.

Inzien

Het ontwerpraadsbesluit tot vaststelling van het bestemmingsplan en het ontwerpbestemmingsplan (verbeelding, regels, toelichting) kunt u raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en op de website van de gemeente: www.haarlemmermeer.nl/ruimtelijkeordening.

Voorts liggen deze stukken ter inzage in het raadhuis in Hoofddorp. Geopend maandag tot en met vrijdag van 09.00-13.00 uur. Op afspraak zijn deze dagelijks ook in te zien van 13.00-17.00 uur.

Een afspraak maakt u via 0900 - 1852.

De terinzageligging begint op 22 november en duurt zes weken.

Zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzageligging kan een ieder een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan zowel schriftelijk als mondeling naar voren brengen.

Schriftelijk kan dit door een brief te sturen aan de gemeenteraad van Haarlemmermeer, postbus 250, 2130 AG Hoofddorp.

Mondeling kan dit in het raadhuis te Hoofddorp (zie hiervoor).

Hoofddorp, 21 november 2012

Naar boven