Logo Haarlemmermeer
Ontwerpbestemmingsplan Hoofddorp Floriande Noord, Haarlemmermeer

Ontwerpbestemmingsplan

Burgemeester en wethouders maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Hoofddorp Floriande Noord’ met planidentificatie NL.IMRO.0394.BPGhfdfloriandenrd-B001 ter inzage wordt gelegd (artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening).

Het plan

Het plangebied omvat de eilanden 8 t/m 12 en een groot deel van het ziekenhuisterrein van de wijk Floriande, als ook een deel van de DrieMerenweg en naastliggende gronden in Hoofddorp. Het wordt globaal begrensd door het Leenderbos en de Waddenweg, de watergang tussen eiland 8 en eiland 7, de DrieMerenweg en het ziekhuisterrein ter hoogte van de OV-halte.

Het bestemmingsplan is overwegend conserverend van karakter.

Postcode: 2134 TM

Inzien

Het ontwerpraadsbesluit tot vaststelling van het bestemmingsplan en het ontwerpbestemmingsplan (verbeelding, regels, toelichting) en bijbehorende stukken kunt u raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en op www.haarlemmermeer.nl/wro .

Voorts liggen deze stukken ter inzage in het raadhuis. Geopend maandag tot en met vrijdag van 09.00-13.00 uur. Op afspraak zijn deze dagelijks ook in te zien van 13.00-17.00 uur.

Een afspraak maakt u via 0900 - 1852.

De terinzageligging begint op 22 november 2012 en duurt zes weken.

Zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzageligging kan een ieder een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan zowel schriftelijk als mondeling naar voren brengen. Schriftelijk kan dit door een brief te sturen aan de gemeenteraad van Haarlemmermeer, postbus 250, 2130 AG Hoofddorp.

Mondeling kan dit in het raadhuis te Hoofddorp (zie hiervoor).

Naar boven