Logo Muiden
Onherroepelijke bestemmingsplannen: H. de Boer Aannemersbedrijf Naardervaart, Dier -, Tuin - en Ruitersport H. de Boer, De Visserij Meerkade 2, Muiden

Burgemeester en wethouders van de gemeente Muiden maken bekend dat er gedurende de termijn van ter inzage legging geen beroep is ingesteld tegen de hierna volgende, op 20 september 2012 door de gemeenteraad van Muiden, vastgestelde bestemmingsplannen en dat deze, ingevolge artikel 3.8 lid 5 van de Wet ruimtelijke ordening, op 8 november 2012 in werking zijn getreden en onherroepelijk zijn.

Bestemmingsplan H. de Boer Aannemersbedrijf Naardervaart

Als gevolg van de herinrichting van het knooppunt Muiderberg in Rijksweg A1/A6, moet het huidige aannemersbedrijf aan de Naardervaart te Muiderberg worden verplaatst. Op de nieuwe locatie, die gelegen is ten westen van het knooppunt Muiderberg, is het juridisch - planologisch mogelijk gemaakt om een nieuw bedrijfsgebouw te realiseren.

Bestemmingsplan Dier -, Tuin - en Ruitersport H. de Boer

Als gevolg van de herinrichting van het knooppunt Muiderberg in Rijksweg A1/A6, moet tevens het huidige Dier -, Tuin - en Ruitersportbedrijf in Naarden worden verplaatst naar de Naardervaart te Muiderberg. Op de nieuwe locatie, die gelegen is ten oosten van het knooppunt Muiderberg, is het juridisch - planologisch mogelijk gemaakt om een nieuw bedrijfsgebouw met bedrijfswoning te realiseren.

Bestemmingsplan De Visserij Meerkade 2

Met het bestemmingsplan De Visserij Meerkade 2 is het juridisch - planologisch mogelijk gemaakt om de huidige situatie te saneren en aan te passen aan de nieuwe situatie. De plannen van Natuurmonumenten bestaan uit het slopen van gebouwen die hun functie verliezen, het samenvoegen van twee wooneenheden (dienstwoningen) in het Vissershuis/de boerderij tot één woning, het wijzigen van de functie van de Werkschuur naar woning, de herinrichting en verkleining van het erf rond de bebouwing en het inrichten van een recreatieve belevingsplek.

Voornoemde onherroepelijke bestemmingsplannen met bijbehorende stukken kunnen met ingang van de dag na publicatie worden ingezien bij de afdeling Gebieds - en Beheerzaken in het gemeentehuis, Het Anker 2 te Muiden. Voor inzage kunt u op werkdagen van 8.30 tot 12.30 uur terecht. Tevens zijn de bestemmingsplannen te raadplegen via de website www.muiden.nl. en www.ruimtelijkeplannen.nl

Burgemeester en wethouders van Muiden

Naar boven