Logo Schijndel
Ontwerpomgevingsvergunning afwijken bestemmingsplan ‘Eerdsebaan 1’, Schijndel

Burgemeester en wethouders willen aan Stichting Verenigde Zorgcentra Schijndel een omgevingsvergunning verlenen voor de nieuwbouw van 96 zorgeenheden achter Sint Barbara op het adres Eerdsebaan 1 in Schijndel. De ontwerpvergunning is inmiddels vastgesteld.

Ter inzage

De ontwerp ‘omgevingsvergunning voor het afwijken van het bestemmingsplan’ Eerdsebaan 1 met alle daarbij behorende stukken ligt vanaf 16 november zes weken voor een ieder ter inzage. De ontwerp omgevingsvergunning is te raadplegen via de gemeentelijke website: www.schijndel.nl en via www.ruimtelijkeplannen.nl waar het plan te vinden is onder nummer: NL.IMRO.0844.OVEerdsebaan1-ON01. Ook kan de ontwerp omgevingsvergunning worden ingezien in het informatiecentrum van het gemeentehuis.

Zienswijzen

Tijdens de periode van ter inzage legging wordt iedereen in de gelegenheid gesteld om schriftelijk of mondeling zienswijzen tegen de ontwerpvergunning kenbaar te maken. Zienswijzen moeten worden gericht aan: burgemeester en wethouders, Postbus 5, 5480 AA Schijndel. De binnengekomen zienswijzen worden eveneens ter inzage gelegd. Na ter inzage legging van de definitieve vergunning is alleen beroep in te stellen door een belanghebbende, indien deze een zienswijze heeft ingediend of kan aantonen daar redelijkerwijs niet toe in staat te zijn geweest.

Algemene informatie

Als u nog vragen heeft naar aanleiding van deze ontwerp ‘omgevingsvergunning voor het afwijken van het bestemmingsplan’ kunt u contact opnemen met de afdeling Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu via telefoonnummer 073 544 09 99. Voor het inzien van de ontwerp omgevingsvergunning in het informatiecentrum hoeft u geen afspraak te maken. Indien u een toelichting wenst is een afspraak noodzakelijk.

Naar boven