Logo Lingewaal
Omgevingsvergunning ‘Middelweg 39A’ Asperen, gemeente Lingewaal

Burgemeester en wethouders van de gemeente Lingewaal maken bekend dat zij een omgevingsvergunning hebben verleend voor de activiteit ‘RO’ (afwijken van de bestemming) voor het perceel aan de Middelweg 39A in Asperen. Zij zijn verplicht dit bekend te maken. Dat staat in artikel 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo).

Toelichting

De omgevinsvergunning is verleend voor het planologisch splitsen van het perceel ten behoeve van de bouw van een extra woning op het perceel. In het plangebied is het bestemmingsplan ‘Kern Asperen’ van kracht. Binnen dit bestemmingsplan is splitsing van een bouwperceel ten behoeve van nieuwbouw van een tweede woning niet mogelijk.

Procedure

De ontwerp-omgevingsvergunning heeft vanaf donderdag 6 september 2012 t/m woensdag 17 oktober 2012 ter inzage gelegen. Er zijn geen zienswijzen ingediend tegen de ontwerp-omgevingsvergunning. .

De verleende omgevingsvergunning is verleend op 9 november 2012 en ligt vanaf donderdag 15 november t/m donderdag 27 december 2012 ter inzage.

De omgevingsvergunning inzien

U kunt de omgevingsvergunning digitaal bekijken op www.ruimtelijkeplannen.nl en op www.lingewaal.nl Het analoge exemplaar ligt ter inzage op het gemeentehuis, Raadhuisplein 3 te Asperen. Het gemeentehuis is dagelijks geopend van 9.00 uur tot 12.00 uur en op donderdagavond van 18.30 uur tot 20.00 uur. Wilt u buiten deze tijden om de omgevingsvergunning inzien? Dan moet u telefonisch een afspraak maken via telefoonnummer 0345-634000.

Beroep instellen

Tegen dit besluit kan u als belanghebbende binnen zes weken na de datum van publicatie een gemotiveerd beroepschrift indienen. Dat is bepaald in artikel 8:1 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb). Het beroepschrift moet u indienen bij de Rechtbank Arnhem, sector bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM in Arnhem.

Het beroepschrift kan alleen worden ingediend indien u:

  • Een zienswijze naar voren heeft gebracht over het ontwerpbesluit

  • Redelijkerwijs niet kan worden verweten dat u een zienswijzen naar voren kon brengen over het ontwerpbesluit.

Het beroepschrift moet bevatten:

  • uw naam, adres, geboortedatum, de dagtekening,

  • een beschrijving van het besluit waartegen beroep wordt ingesteld en de gronden van het beroep.

Het beroepschrift schorst de werking van het besluit niet. Tevens kunt u bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank verzoeken op grond van artikel 8:81 van de Algemene wet bestuursrecht een voorlopige voorziening te treffen, indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist.Wij wijzen u er op dat er voor de procedures griffierecht betaald moet worden, de tarieven kunt u vinden op de site www.rechtspraak.nl.

Naar boven