Logo Sluis
Vaststelling bestemmingsplan 'Scherpenheuvel 7 te IJzendijke', Sluis

Burgemeester en wethouders van Sluis maken op grond van artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het wijzigingsplan 'Scherpenheuvel 7 te IJzendijke' op 6 november 2012 gewijzigd is vastgesteld.

Het bestemmingsplan 'Scherpenheuvel 7 te IJzendijke' voorziet in de juridisch planologische regeling van het perceel Scherpenheuvel 7 te IJzendijke en vervangt gedeeltelijk het bestemmingsplan 'Buitengebied'. De gewijzigde vaststelling heeft betrekking op de landschappelijke inpassing.

Ter inzage

Het besluit van het college en het vastgestelde wijzigingsplan 'Scherpenheuvel 7 te IJzendijke' liggen met ingang van 15 november 2012 voor een periode van zes weken tijdens openingstijden ter inzage in het Klanten Contact Centrum (KCC), Nieuwstraat 22 te Oostburg. De stukken zijn ook in te zien via de gemeentelijke website www.gemeentesluis.nl en de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl (plannummer NL.IMRO.1714.wpscherpenheuvel11-VG01). Op verzoek kunnen de desbetreffende stukken buiten kantooruren worden ingezien. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de heer S. van Vooren van de afdeling Omgeving, Economie & Vastgoed, via het 6-cijferige tel. 140117.

Beroep

Gedurende bovengenoemde termijn van zes weken kan tegen het vaststellingsbesluit van het college beroep worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag door degene die tijdig een zienswijze heeft ingediend bij het college tegen het ontwerp-wijzigingsplan alsmede door een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zich tijdig tot het college te wenden.

Tegelijkertijd kan binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. De werking van het besluit van het college wordt dan in ieder geval opgeschort tot de beslissing door de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak op dat verzoek is genomen.

Daarnaast kan iedereen bedenkingen naar voren brengen tegen de wijzigingen zoals die door het college zijn aangebracht.

Oostburg, 14 november 2012

BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN SLUIS, J. Suurmond, wnd. burgemeester

S.I. de Kievit - Minnaert, loco-secretaris

Naar boven