Logo Hulst
Ontwerpbestemmingsplan ‘Tiberghienweg Clinge’, Hulst

Burgemeester en Wethouders van Hulst maken, gelet op het bepaalde in artikel 3.8 lid 1, van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) in samenhang met afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) bekend dat het ontwerp bestemmingsplan Tiberghienweg Clinge vanaf 15 november tot en met 26 december 2012 voor een ieder ter inzage ligt.

Doel van het bestemmingsplan is het planologisch-juridisch regelen van het plan een bedrijfsgebouw te realiseren op een perceel gelegen aan de Tiberghienweg te Cling, kadastraal bekend als gemeente Hulst, sectie H, nummer 1299.

Het ontwerp bestemmingsplan Tiberghienweg Clinge, bestaande uit een verbeelding, planregels en plantoelichting, ligt binnen de genoemde termijn voor een ieder ter inzage in de gemeentewinkel, Grote Markt 24 te Hulst.

Het plan is tevens te raadplegen op www.gemeentehulst.nl in het menu onder gemeentelijke regelgeving, bestemmingsplannen in procedure.

Gedurende de termijn van ter inzage legging kan een ieder omtrent het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk, of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad van Hulst, Postbus 49, 4560 AA Hulst. Mondelinge zienswijze kunnen kenbaar worden gemaakt bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling. U wordt verzocht hiervoor op voorhand een afspraak te maken bij mw. H. van Hauten, telefoonnummer 0114 389256.

Hulst, 14 november 2012

Burgemeester en Wethouders van Hulst, De Burgemeester, J.F. Mulder

De Secretaris, S. ter Wal

Naar boven