Logo Oldebroek
Ontwerpbestemmingsplan Oldebroek Dorp, Markt, Oldebroek

Burgemeester en wethouders van de gemeente Oldebroek maken, overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat het ontwerpbestemmingsplan 'Odebroek Dorp, Markt' met de daarbij behorende stukken en het hierop betrekking hebbende ontwerpbesluit met ingang van 14 november 2012 gedurende zes weken ter inzage ligt.

Doel van het plan

Het plangebied bestaat uit het openbaar gebied in het dorpscentrum van Oldebroek, gelegen tussen de Zuiderzeestraatweg en de van Sytzamalaan en vormt een as tussen de Lambertuskerk en het gemeentehuis. Dit gebied is recent ontwikkeld als verblijfsgebied voor het nieuwe dorpscentrum. Het ontwerpbestemmingsplan is een gedeeltelijke herziening van het bestemmingsplan Oldebroek Dorp 2009 en biedt een juridisch planologisch kader voor het houden van de markt in dit gebied.

Inzagetermijn

De stukken liggen met ingang van 14 november 2012 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage:

  • 1. in het gemeentehuis Oldebroek tijdens werkdagen tussen 9.00 - 12.00 uur en iedere woensdag van 17.00 tot 20.00 uur en

  • 2. in het dorpskantoor in Wezep tijdens werkdagen tussen 13.00 - 16.00 uur en iedere dinsdag van 17.00 - 20.00 uur.

Digitaal raadpleegbaar

Het ontwerpbestemmingsplan Oldebroek Dorp, Markt is tevens digitaal te raadplegen op

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0269.OB109-ON01. De bestanden van het plan kunt u digitaal verkrijgen via www.ruimtelijkeplannen.nl onder "index", "Oldebroek". Via www.oldebroek.nl kan het plan als pdf worden geraadpleegd.

Zienswijze

Gedurende de eerder genoemde termijn kan een ieder schriftelijk zijn of haar zienswijze over het ontwerp bestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad van Oldebroek, Postbus 2, 8096 ZG Oldebroek. Ook bestaat de mogelijkheid voor een ieder om gedurende de inzagetermijn zijn of haar zienswijze mondeling naar voren te brengen. Indien u van deze mogelijkheid gebruik wilt maken, kunt u een afspraak maken met de heer G. Visscher van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoon 0525-638248.

13 november 2012,

Het college van de gemeente Oldebroek,

Naar boven