Logo Westerveld
Inrichtingsplan Dwingelderveld, Westerveld

Aanmeldingsnotitie voor m.e.r.-beoordeling, werkzaamheden Inrichtingsplan Dwingelderveld, gewijzigde inzagetermijn

Burgemeester en wethouders hebben een aanmeldingsnotitie m.e.r.-beoordeling ontvangen van de Bestuurscommissie Dwingelderveld voor de uitvoering van de resterende werkzaamheden uit het Inrichtingsplan Dwingelderveld (met uitzondering van het mindervalidenpad).

Het betreft de volgende werkzaamheden:

  • afgraven van de resterende percelen op het Noordenveld conform het Inrichtingsplan Dwingelderveld;

  • opbouw van de landschappelijk ingerichte aarden wal langs de A28 met geluidswerende functie, volgens het bestek en het ontwerp van Parklaan;

  • plaatsing van de stuwen en bijbehorende kaden conform het Inrichtingsplan Dwingelderveld;

  • aanleg en verbetering van recreatieve voet- en fietspaden, inclusief vlonders en duikers, zoals vermeld in het Inrichtingsplan Dwingelderveld.

Naar aanleiding van de aanmeldingsnotitie heeft hebben burgemeester en wethouders op 16 oktober 2012 besloten dat voor de voorgenomen activiteiten geen milieueffectrapport hoeft te worden opgesteld, omdat uit de notitie blijkt dat de voorgenomen activiteiten geen belangrijke nadelige gevolgen voor het milieu veroorzaken, die noodzaken tot het opstellen van een milieueffectrapport.

Inzage

Het beoordelingsbesluit en de bijbehorende stukken liggen voor iedereen ter inzage van 15 november t/m 26 december 2012 bij de publieksbalie in het gemeentehuis in Diever gedurende de openingstijden.

Op afspraak is ook inzage buiten de openingstijden mogelijk.

Op grond van artikel 6:3 van de Algemene wet bestuursrecht is dit besluit niet vatbaar voor bezwaar of beroep, tenzij deze beslissing de belanghebbende rechtstreeks in zijn belang treft.

Derde belanghebbenden kunnen hun bezwaar tegen dit beoordelingsbesluit kenbaar maken in de procedure van de uiteindelijke besluitvorming, te weten de vergunningprocedure in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het team Leefomgeving, tel. 14 0521

Naar boven