Logo Millingen aan de Rijn
Openbare bekendmaking terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan ‘Sportpark De Hove’, Millingen aan de Rijn

Burgemeester en wethouders van Millingen aan de Rijn maken conform artikel 1.3.1 Besluit ruimtelijke ordening bekend dat een bestemmingsplan wordt voorbereid voor een gedeelte van sportpark De Hove te Millingen aan de Rijn. Gelijktijdig maken zij overeenkomstig artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening bekend dat een ieder in de gelegenheid gesteld wordt kennis te nemen van het ontwerpbestemmingsplan.

Het ontwerpbestemmingsplan omvat het gedeelte van sportpark De Hove, in gebruik bij voetbalvereniging SC Millingen en dameskorfbalvereniging DKV ODIO en gelegen te midden van de Hoefseweg, de woningen aan de Burgemeester van Gilsstraat 1-19, de Heerbaan, de Plataanstraat en de woningen aan de Lijsterbes 22-46 en 100-108, en het voet- en fietspad tussen de Hoefseweg en Lijsterbes. Het bestemmingsplan bestaat uit een toelichting, regels en verbeelding. Het plan biedt het planologisch-juridisch kader voor de verdere herinrichting en renovatie van het bestaande sportpark en nieuwbouw van een gezamenlijke accommodatie voor de beide verenigingen.

Het ontwerpbestemmingsplan “Sportpark De Hove” ligt conform artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening vanaf 16 november 2012 gedurende een periode van zes weken voor een ieder ter inzage bij het Omgevingsloket, Dorpsplein 1 te Groesbeek. Het loket is geopend op werkdagen van 9.00u tot 12.00u en maandagavond van 18.00u tot 19.00u. Het ontwerpbestemmingsplan is op afspraak in te zien bij de afdeling Burgerzaken op het gemeentehuis te Millingen aan de Rijn. Op www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0265.BPSportparkDeHove-ONW1 kunt u het plan eveneens digitaal raadplegen.

Zienswijze

Een ieder kan binnen de genoemde termijn van zes weken schriftelijk of mondeling een gemotiveerde zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad van Millingen aan de Rijn, Postbus 3, 6566 ZG Millingen a/d Rijn. Het is nog niet mogelijk via internet/e-mail een zienswijze in te dienen.

Voor meer informatie over het ontwerpbestemmingsplan en/of het indienen van een zienswijze kunt u contact opnemen met het cluster Ruimte van de afdeling Ruimte en Welzijn, telefoonnummer 024 - 39 96 111.

Naar boven