Logo Hoogezand-Sappemeer
Omgevingsvergunning Mansholtstraat 1a in Hoogezand, Hoogezand-Sappemeer

Burgemeester en wethouders van Hoogezand-Sappemeer maken bekend dat zij omgevingsvergunning hebben verleend voor het verbouwen van een bestaand gebouw tot 21 wooneenheden voor begeleid wonen aan de Mansholtstraat 1a in Hoogezand. Hierbij is toepassing gegeven aan artikel 2.12, lid 1, onder a, onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) om af te wijken van het bestemmingsplan ‘Plan in Hoofdzaak’.

Het besluit is ongewijzigd ten opzichte van het ontwerp dat ter inzage heeft gelegen.

Inzage

Het besluit met bijbehorende stukken ligt ter inzage tot en met dinsdag 17 december 2012 in het gemeentehuis, Gorecht Oost 157 in Hoogezand, op werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur.

Het besluit is ook digitaal te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl onder “bestemmingsplannen” en met het kenmerk NL.IMRO.0018.PB004DeSloep-30va.

Beroep

Gedurende de hierbovengenoemde termijn bestaat de mogelijkheid beroep tegen de omgevingsvergunning in te stellen bij de Rechtbank Groningen, postbus 150, 9700 AD in Groningen. Deze mogelijkheid staat open voor belanghebbenden die:

  • tijdig tegen het ontwerpbesluit een zienswijze hebben ingediend;

  • aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijze tijdig in te dienen.

De vergunning treedt in werking op 18 december 2012. Als u dit wilt voorkomen, kunt een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van voornoemde rechtbank. Als binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt de vergunning niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven