Logo Venray
Bestemmingsplan Steegse Peelweg 12 Leunen (ontwerpplan), Venray

Burgemeester en wethouders van Venray maken, gelet op artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, de ter inzage legging bekend van het ontwerp van het bestemmingsplan:

Het plan heeft betrekking op de realisatie van een vrijstaande woning in het kader van de Ruimte voor Ruimte-regeling, ten oosten van de woning aan de Steegse Peelweg 14 in Leunen

Het ontwerpplan ligt (digitaal en op papier) van vrijdag 9 november 2012 tot en met donderdag 20 december 2012 voor een ieder ter inzage in het klantencontactcentrum gemeentehuis van Venray. U kunt hiervoor terecht op Raadhuisstraat 1 te Venray. Gemeente Venray werkt op afspraak. Voor de inzage adviseren we u vooraf telefonisch een afspraak te maken. De stukken liggen voor u klaar op de gewenste datum en tijdstip. Er is dan ook iemand beschikbaar om eventuele vragen te beantwoorden. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met het klantencontactcenter Venray via telefoonnummer 0478-523333.

Binnen de genoemde termijn is het ontwerp bestemmingsplan en de hier bijbehorende stukken daarnaast beschikbaar gesteld en verbeeld op www.venray.nl > Actueel > Stukken ter inzage. Hier vindt u de directe links naar de bestanden. Tevens kunt u het ontwerp bestemmingsplan raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en op het gemeentehuis (digitaal en op papier).

Gedurende de inzagetermijn kan een ieder schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen bij de gemeenteraad van Venray, Postbus 500, 5800 AM Venray. Voor het geven van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via de afdeling Publieksdiensten.

Naar boven