Logo Ouderkerk
Vastgestelde Structuurvisie Ouderkerk 2030 ter inzage, Ouderkerk

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 2.1 en 2.4 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 25 oktober 2012 de Structuurvisie Ouderkerk 2030 heeft vastgesteld.

De structuurvisie is leidend voor het eigen beleid en vormt het toetsingskader voor ontwikkelingen in de gemeente Ouderkerk. De structuurvisie is in essentie een ruimtelijk plan, maar geeft de samenhang met economisch, ecologisch of sociaal-maatschappelijk beleid aan. De structuurvisie schetst vanuit deze brede invalshoek het beeld van hoe Ouderkerk er op lange termijn, in 2030, uitziet.

De ontwerp structuurvisie heeft met ingang van donderdag 21 juni 2012 gedurende zes weken ter inzage gelegen. Behorend bij deze structuurvisie zijn deel 1 beleid per thema, deel 2 beleid per gebied, de uitvoeringsparagraaf en de nota zienswijzen.

De Structuurvisie Ouderkerk 2030 ligt voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis. De digitaal vastgestelde structuurvisie is vanaf 15 november 2012 beschikbaar gesteld op www.ruimtelijkeplannen.nl onder plannummer NL.IMRO.0644.SV1224OU001-VG01.

Ook is de vastgestelde structuurvisie in te zien op de gemeentelijke website www.ouderkerk.nl onder ‘inwoners en bedrijven - projecten - structuurvisie’. De Structuurvisie Ouderkerk 2030 treedt in werking de dag na bekendmaking. Tegen het besluit van de gemeenteraad tot vaststelling van de structuurvisie kan op grond van artikel 8:5 van de Algemene wet bestuursrecht geen bezwaar worden gemaakt of beroep worden ingesteld.

14 november 2012

Burgemeester en wethouders van Ouderkerk

Naar boven