Logo De Marne
Vaststelling bestemmingsplan ‘Schapenhouderij Westpolder Vierhuizen’, De Marne

Burgemeester en wethouders van De Marne maken bekend dat de gemeenteraad op 6 november 2012 het bestemmingsplan ‘Schapenhouderij Westpolder Vierhuizen’ (planidentificatienummer NL.IMRO.1663.BG2009herz06-VS01) ongewijzigd heeft vastgesteld. Het plan voorziet in de verplaatsing van schapenhouder Van der Bleek uit het dorp Vierhuizen naar een plek buiten het dorp. De nieuwe locatie van het bedrijf ligt in de Westpolder, 9975 WJ, even buiten Vierhuizen richting de N361. Bovendien hebben burgemeester en wethouders de omgevingsvergunning voor de bouw van het agrarisch bedrijf verleend.

U kunt het bestemmingsplan en de omgevingsvergunning, die ingevolge de Coördinatieverordening gemeente De Marne 2012 gezamenlijk in procedure zijn gebracht, van 16 november tot en met 27 december 2012 inzien in het gemeentehuis van De Marne, R. Ritzemastraat 2 in Leens. Het bestemmingsplan is daarnaast beschikbaar op de gemeentelijke website www.demarne.nl.

Gedurende de termijn van tervisielegging kunnen belanghebbenden tegen het vastgestelde bestemmingsplan en de verleende omgevingsvergunning beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan en verlening van de omgevingsvergunning treedt in werking daags na de beroepstermijn tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. In dat geval treedt het besluit niet in werking tot op dat verzoek is beslist.

Naar boven