Logo Ubbergen
Ontwerpbesluit omgevingsvergunning Reusensestraat 6, Ubbergen

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn vergunning te verlenen.

De aanvraag betreft het bouwen van een multifunctionele accommodatie op het adres Reusensestraat 6 te Leuth, kadastraal bekend Leuth sectie C nrs. 982, 1116 en 1671.

Zij hebben het voornemen deze omgevingsvergunning te verlenen voor de volgende activiteiten:

  • het bouwen van een bouwwerk

  • het gebruik van gronden of bouwwerken in strijd met het bestemmingsplan.

Het ontwerpbesluit omgevingsvergunning OV-2012-078 en de aangevraagde omgevingsvergunning met bijbehorende stukken, liggen met ingang van 16 november 2012, gedurende 6 weken (tot en met 27 december 2012) ter inzage op het gemeentehuis. Tevens is het ontwerpbesluit en de aanvraag met bijbehorende stukken digitaal in te zien en te downloaden op  www.ubbergen.nl.

Het onderdeel dat de activiteit “het gebruik van gronden of bouwwerken in strijd met het bestemmingsplan” betreft, is digitaal te raadplegen op de landelijke website: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0282.PbLeMFALeuth-ONW1.

Tijdens de periode van ter inzage legging kunnen schriftelijk zienswijzen worden ingebracht. Zij moeten worden gericht aan ons college en worden verzonden aan Gemeente Ubbergen, Rijksstraatweg 139, 6573 CL Beek-Ubbergen. In deze periode kunnen ook zienswijzen mondeling worden ingebracht. Hiervoor wordt een hoorzitting georganiseerd na telefonische afspraak.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en als men belanghebbende is.

Naar boven