Logo Lochem
Vastgesteld bestemmingsplan kavel Trambaan te Gorssel, Lochem

Burgemeester en wethouders maken bekend dat de raad op 5 november 2012 heeft besloten het bestemmingsplan “kavel Trambaan te Gorssel” ongewijzigd vast te stellen. Het bestemmingsplan voorziet in de mogelijkheid tot de bouw van een vrijstaande woning aan de Trambaan in Gorssel. De kavel grenst aan de percelen Lindelaan 4, Molenweg 32 en Molenweg 38 te Gorssel.

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt met ingang van 15 november 2012 voor de duur van zes weken (tot en met 27 december 2012) ter inzage. Tot en met 16 december 2012 ligt het bestemmingsplan ter inzage bij de publieksbalie aan de Markt 3 in Lochem. Met ingang van 17 december ligt het bestemmingsplan ter inzage bij de publieksbalie aan de Hanzeweg 8 in Lochem. Op www.lochem.nl kunt u een directe link vinden naar de plaats waar het bestemmingsplan digitaal kan worden ingezien. De digitale bestanden van het ontwerp bestemmingsplan zijn beschikbaar via de gemeentelijke website.

Gedurende de bovengenoemde termijn kunnen belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijzen hebben ingebracht, beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking op het besluit. Hiervoor kunnen belanghebbenden die beroep hebben aangetekend aan de voorzieningenrechter een voorlopige voorziening vragen. Het verzoek om voorlopige voorziening richt u aan de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Voor meer informatie kunt u terecht bij de afdeling publiekscontacten, Markt 3 in Lochem, telefoon 0573-289222. De afdeling publiekscontacten is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.00-12.30 uur en op donderdag van 8.00-20.00 uur. U kunt daarnaast ook een afspraak maken voor bezoek op een ander tijdstip.

Naar boven