Logo Rijssen-Holten
Ontwerpbestemmingsplan ‘Wonen Holten, kantoorpanden locatie Vosman’, Rijssen-Holten

Het college van burgemeester en wethouders heeft het volgende plan in procedure gebracht:

  • ontwerpbestemmingsplan “Wonen Holten, kantoorpanden locatie Vosman”

Dit plan maakt planologisch een tweetal kantoorgebouwen mogelijk met aan de achterzijde van de kantoorpanden een nieuw parkeerterrein. Het plangebied wordt aan de noordzijde begrensd door de Waardenborchstraat, de H.J. Wansinkstraat en de woning gelegen aan de H.J. Wansinkstraat 22 in Holten.

Inzien

Het bestemmingsplan kunt u inzien op http://ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1742.BPHW2012003-0301 en op de gemeentelijke website http://www.rijssen-holten.nl/actueel/bekendmakingen/bestemmingsplan. De digitale bestanden van het bestemmingsplan zijn beschikbaar gesteld op http://ruimtelijkeplannen.rijssen-holten.org/plannen/NL.IMRO.1742.BPHW2012003-/NL.IMRO.1742.BPHW2012003-0301/.

U kunt het desbetreffende ontwerpbestemmingsplan vanaf 14 november 2012 gedurende een termijn van 6 weken inzien bij het loket Wonen en Ondernemen in de centrale hal in het gemeentehuis in Rijssen.

Reageren

Gedurende deze periode van zes weken kan iedereen naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze inbrengen over het ontwerpbestemmingsplan bij de Gemeenteraad van Rijssen-Holten, Postbus 244, 7460 AE in Rijssen, o.v.v. ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan “Wonen Holten, kantoorpanden locatie Vosman”. Het indienen van digitale zienswijzen via e-mail is niet mogelijk. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt met een medewerker van de afdeling Wonen en Ondernemen, t (0548) 854 837. In de zienswijze moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbestemmingsplan de zienswijze betrekking heeft.

Naar boven