Logo Amsterdam - West
Ontwerpbesluit project ‘Transformatie Tetterodegebouw gelegen aan de Willem de Zwijgerlaan 334’, te Amsterdam - West

Het dagelijks bestuur van stadsdeel West maakt bekend dat het ontwerpbesluit tot vaststelling hogere grenswaarden op grond van de Wet geluidhinder ten behoeve van het project “Transformatie Tetterodegebouw gelegen aan de Willem de Zwijgerlaan 334” ter inzage wordt gelegd. Daarnaast maakt het dagelijks bestuur bekend dat zij voornemens is om, met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, onder a, onder 3, van de Wabo, een afwijkingsprocedure op te starten. Het project betreft het transformeren van de 2e, 3e, 4e, en 5e verdieping van het gebouw met de bestemming van kantoor tot woningbouw met 91 studentenappartementen. (Wabo aanvraagnummer: 394265).

De ontwerpbesluiten, de aanvraag om een omgevingsvergunning en bijbehorende stukken, waaronder de ruimtelijke onderbouwing, liggen met ingang van 15 november 2012 gedurende zes weken ter inzage bij het Vergunningenloket van het Stadsdeelkantoor, Bos en Lommerplein 250. Het stadsdeelkantoor is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.

Gedurende deze termijn van terinzagelegging kunnen belanghebbenden over het ontwerpbesluit vaststelling hogere grenswaarden voor de ten hoogste toelaatbare geluidsbelasting bij het dagelijks bestuur van het stadsdeel schriftelijk of mondeling zienswijzen naar voren brengen.

Gedurende deze termijn van terinzagelegging kan door eenieder over het ontwerpbesluit omgevingsvergunning bij het dagelijks bestuur van het stadsdeel schriftelijk of mondeling zienswijzen worden ingediend.

Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan het dagelijks bestuur van het stadsdeel West, Postbus 57239, postcode 1040 BC Amsterdam. Voor het richten van een mondelinge zienswijze kunt u zich wenden tot Nila Sitaram (020-25 31103).

Amsterdam, 14 november 2012

Het dagelijks bestuur van het stadsdeel West, Stadsdeelsecretaris F. Claasen

Voorzitter van het Dagelijks Bestuur, M.M. Kuitenbrouwer.

Naar boven