Logo Goes
Ontwerpbestemmingsplan ‘Goes Zuid’ te Goes

Burgemeester en wethouders maken, op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Goes Zuid met ingang van 15 november 2012 zes weken ter inzage ligt bij de receptie van het Stadskantoor, M.A. de Ruijterlaan 2 te Goes. Het ontwerpbestemmingsplan is digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0664.BPGZ01-ON99 en tevens beschikbaar via www.goes.nl/bestemmingsplannen.

Het plangebied van onderhavig voorontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op de nieuwere wijken die in de jaren '90 en vanaf het jaar 2000 in Goes Zuid zijn gebouwd, zoals het Oostmolenpark, Ouverture en Overzuid, alsook op de overige wijken in Goes Zuid zoals de Schilderswijk en de buurten ten zuiden van deze wijk die in de jaren '60 zijn ontwikkeld. Het voorontwerp heeft een beheersmatig karakter. Bij het opstellen ervan is grotendeels uitgegaan van de bestaande feitelijke situatie van het plangebied en maakt vrijwel geen nieuwe ontwikkelingen mogelijk.

Gedurende de genoemde termijn schriftelijk of mondeling een zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan kenbaar gemaakt worden bij de raad van de gemeente Goes, Postbus 2118, 4460 MC Goes. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze binnen de genoemde periode is het noodzakelijk tijdig vooraf een afspraak te maken met mevrouw drs. M.L. van Mackelenbergh via 0113- 249 854.

Naar boven