Logo Schijndel
Voorontwerp bestemmingsplan Bedrijventerreinen, Schijndel

Burgemeester en wethouders van de gemeente Schijndel maken bekend dat het voorontwerp bestemmingsplan Bedrijventerreinen ter inzage ligt.

Het voorontwerp bestemmingsplan omvat de herziening van de bestemmingsplannen die thans vigeren voor de bedrijventerreinen Duin (incl deelplannen), Molendijk, Rooiseheide en Nieuwe Molenheide. Het bestemmingsplan is conserverend van aard en heeft een beheersmatig karakter. Verder is in het bestemmingsplan het thans geldend ruimtelijk beleid doorvertaald.

Ter inzage

Het voorontwerp bestemmingsplan Bedrijventerreinen met alle daarbij behorende stukken ligt vanaf vrijdag 9 november 2012 gedurende vier weken voor een ieder ter inzage. Het bestemmingsplan is te raadplegen via de gemeentelijke website: www.schijndel.nl. Ook kan het worden ingezien in het informatiecentrum van het gemeentehuis.

Inspraak

Tegen het voorontwerp bestemmingsplan kan een ieder gedurende bovengenoemde termijn zowel schriftelijk als mondeling inspraakreacties naar voren brengen. Een schriftelijke inspraakreactie kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Schijndel, Postbus 5, 5480 AA Schijndel.

Als u van de mogelijkheid gebruik wilt maken om mondeling een inspraakreactie in te brengen, kunt u contact opnemen met de afdeling Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu van de gemeente Schijndel.

Informatieavond

Om u de mogelijkheid te bieden om kennis te nemen van het bestemmingsplan en daarover vragen te stellen, organiseren wij een informatieavond. Deze vindt plaats op maandag 12 november a.s. in cultureel centrum ’t Spectrum, Steeg 9 in Schijndel. De bijeenkomst is van 19:30 tot 21.30 uur. Het staat u vrij om gedurende deze tijden binnen te lopen. De avond start met een inleiding door wethouder B. Claassen, waarna een korte presentatie volgt waarin het bestemmingsplan wordt toegelicht. Aansluitend kunt u bij een aantal stands kennis nemen van het plan en heeft u de mogelijkheid om daarover vragen te stellen.

Algemene informatie

Als u nog vragen heeft naar aanleiding van het voorontwerp bestemmingsplan kunt u contact opnemen met de afdeling Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu via telefoonnummer 073 544 09 99. Voor het inzien van het bestemmingsplan in het informatiecentrum hoeft u geen afspraak te maken. Indien u een toelichting wenst is een afspraak noodzakelijk.

Naar boven