Logo Stede Broec
Wijzigingsplan ‘Hoofdstraat 27–29’, Stede Broec

Burgemeester en wethouders maken bekend dat op 23 oktober 2012 het wijzigingsplan “Hoofdstraat 27-29” ongewijzigd is vastgesteld.

Deze wijziging is nodig om medewerking te kunnen verlenen aan het oprichten van een medisch centrum. De bestemming “Wonen” is gewijzigd in de bestemming “Maatschappelijk”.

Het vastgestelde wijzigingsplan met de stukken die hierop betrekking hebben ligt vanaf 15 november 2012 gedurende zes weken tijdens de openstelling ter inzage bij de afdeling VROM/Bouwen op de 1e verdieping in het gemeentehuis.

Daarnaast zijn de stukken gedurende deze periode te raadplegen op de website van de gemeente www.stedebroec.nl en via www.ruimtelijkeplannen.nl onder plan-identificatienummer: NL.IMRO.0532.UWPhoofdstr27en29-VG01.gml.

Tijdens de terinzagelegging kan beroep worden ingesteld door belanghebbenden die zienswijzen hebben ingebracht tegen het ontwerpwijzigingsplan of die niet tijdig hun zienswijze over het ontwerp naar voren hebben gebracht en kunnen aantonen daartoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest.

Het beroep moet schriftelijk worden ingesteld bij de Raad van State, Afdeling bestuursrechtspraak, postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het besluit blijft van kracht, ook als daartegen beroep is ingesteld. Een verzoek tot schorsing van het besluit of een verzoek om een voorlopige voorziening kan worden ingesteld bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Zo’n verzoek kan alleen worden gedaan als ook beroep is ingesteld.

Aan de Raad van State moet griffierecht worden betaald. Voor de hoogte van het griffierecht wordt verwezen naar www.raadvanstate.nl.

Naar boven