Logo Uden
Ontwerpbestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Vluchtoord 2013’, Uden

Het College van burgemeester en wethouders van Uden maakt bekend, dat met ingang van donderdag 15 november 2012 gedurende 6 weken, dus tot en met woensdag 26 december 2012 het ontwerpbestemmingsplan ”Bedrijventerrein Vluchtoord 2013” (Identificatienummer: NL.IMRO.0856.BPVluchtoord2013-ON01) ter inzage ligt.

Doel van het bestemmingsplan is het bieden van een actueel juridisch -planologisch beheersplan voor de kern Volkel. In het ontwerpplan zijn geen nieuwe ontwikkelingen opgenomen.

De noordelijke grens van het plangebied wordt gevormd door de Rondweg; de oostelijke grens door de Landerlaan. In het zuiden ligt de plangrens deels op de achterzijde van de bedrijfspercelen aan de Oostwijk/ Vluchtoord en deels op de Lange Goorstraat. De westelijke plangrens wordt gevormd door de Industrielaan.

De stukken kunnen tijdens openingstijden worden ingezien bij de centrale balie in het Gemeentehuis en zijn ook digitaal te raadplegen via de website van de gemeente Uden en op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Een ieder kan tijdens de inzageperiode een schriftelijke zienswijze indienen bij de gemeenteraad van Uden, postbus 83, 5400 AB Uden. Neem voor het indienen van een mondelinge zienswijze contact op met de afdeling stedelijke ontwikkeling (tel : (0413) 281432 of maak een mondelinge reactie kenbaar bij de publieksbalie; deze reactie wordt schriftelijk vastgelegd.

De gemeenteraad betrekt eventueel naar voren gebrachte zienswijzen bij haar besluitvorming over de

vaststelling van het bestemmingsplan.

Uden, 14 november 2012.

Naar boven